fbpx
Selecteer een pagina

Wil jij meer weten van een van deze standhouders van het Scare Event 2024? Hier onder vind je een complete lijst.

Haunted Lantern

Haunted Lantern is het eerste interactieve ‘veilige licht’ voor angstaanjagende attracties zoals (maïs)doolhoven, spookpaden en andere doorloopattracties. De bezoekers van je enge attractie denken dat het licht voor veiligheid zorgt, maar JIJ bepaalt wanneer en waar hun licht speciale effecten gaat doen.

Epic FX

Epic FX is een bedrijf bestaande uit twee professionele grimeurs met een passie voor special effects make-up. De applicaties zijn gemaakt van foam latex, een lichtgewicht schuim dat gebakken wordt in de oven. Hierdoor is het comfortabel voor de persoon om te dragen. Ook laat de applicatie lucht en warmte door.

Scare Designz

Scare Designz is ontstaan met de bedoeling om verhalen te laten samensmelten met de schrik van de moderne tijd.
Ontwerpen en fabriceren van maskers, kostuums, rekwisieten en themasets waarbij immersies en het verhaal centraal staan. Met innovatie en de beleving van de gast als hoogste prioriteit streeft Scare Designz ernaar om onze producten van hoge kwaliteit en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken

Scare Creations

Scare Creations is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van diverse halloween oplossingen. Van spookhuis tot scare zone: Scare Creations kan zowel het ontwerp en de techniek, als de juiste mensen leveren. Dat maakt Scare Creations een bijzondere speler in de markt.

SjorsRot Artwork

SjorsRot Artwork (SR Artwork) staat voor contrasten en realisme. 

Kom in aanraking met de macabere schaduwzijde van een verhaal, wat liever in de doofpot wordt gestopt. Op bladzijden uit een antieke bijbel (anno 1600) maakt SR Artwork middeleeuwse martel illustraties. Deze illustraties laten het contrast zien tussen de illusie die ze je proberen te verkopen en de zieke waarheid van waar de mensheid toe in staat is.

Wil jij ook een stuk macabere geschiedenis in jouw huis? Of als decoratie bij jouw event?

Schmink en Grime

Schmink en Grime biedt ruim 1000 verschillende Special Effects Makeup producten die je helpen om extra eng of angstaanjagend voor de dag te komen tijdens Halloween. Alles van nep bloed tot vloeibare latex en van wax tot silicone. Maar ook wanneer je op zoek bent naar producten om brandwonden, littekens, ijs effecten of nep wonden te maken zit je hier goed. Ben je op zoek naar leuke/enge make-up voorbeelden? Inspiratie? Uitleg over producten of technieken?

Wil jij inkopen doen bij een van de Standhouders? Koop dan nu je tickets!