fbpx
Selecteer een pagina

Met zijn quote: “Je kapot schrikken is verslavend” begon zijn interview vorig jaar in de Telegraaf. Buiten zich kapot schrikken, organiseert Koen al sinds 2015 The Horror Zone met een enthousiaste groep en was hij een van de organisatoren van Horror Nights 11 jaar geleden. Hij bezoekt graag zoveel mogelijk haunted experiences en ook runt hij een aantal escaperooms.

Vanaf het eerste Scare Event was Koen er al bij, hij is voor ons dus zeker geen onbekende. Als Scare Organisator weet hij hoe je bepaalde dingen moet aanpakken, wat er op de achtergrond allemaal speelt en hoe je omgaat met vrijwilligers. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers runt hij het evenement The Horror Zone en zijn er meerdere experiences, een festivalgevoel en zelfs een eigen speciaalbiertje!

Koen van Dommelen en Perry Mulder tijdens de paneldiscussie van het Scare Event 2020 te Almere

Niet geheel onbelangrijk! The Horror Zone won in 2020 een Scare Award voor Best Concept en in 2023 won The Horror Zone met The Cells de award voor Best New Maze.