fbpx
Selecteer een pagina

Het Scare Event staat voor de deur. Een onderdeel hiervan zijn de standhouders. Voor aankomende editie zijn er bekende en nieuwe standhouders aanwezig om hun producten of diensten te laten zien. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de stands nu al vanaf 17:00 uur te bezoeken onder het genot van drankjes die bezoekers bij de open bar kunnen pakken.

Vooralsnog zijn Haunted Lantern en Epic FX deze editie weer van de partij. De nieuwe standhouders zijn Scare Designz en Scare Creation.

Haunted Lantern

Haunted Lantern is het eerste interactieve ‘veilige licht’ voor angstaanjagende attracties zoals (maïs)doolhoven, spookpaden en andere doorloopattracties. De bezoekers van je enge attractie denken dat het licht voor veiligheid zorgt, maar JIJ bepaalt wanneer en waar hun licht speciale effecten gaat doen.

Meer informatie over Haunted Lantern: https://www.hauntedlantern.com

Epic FX

Epic FX is een bedrijf bestaande uit 2 professionele grimeurs met een passie voor special fx make-up. De applicaties zijn gemaakt van Foam Latex, een lichtgewicht schuim dat gebakken wordt in de oven. Hierdoor is het comfortabel voor de persoon om te dragen. Ook laat de applicatie lucht en warmte door.

Meer informatie over Epic FX: https://epicfx.nl

Scare Designz

Scare Designz is ontstaan met de bedoeling om verhalen te laten samensmelten met de schrik van de moderne tijd.
Ontwerpen en fabriceren van maskers, kostuums, rekwisieten en themasets waarbij immersies en het verhaal centraal staan. Met innovatie en de beleving van de gast als hoogste prioriteit streeft Scare Designz ernaar om onze producten van hoge kwaliteit en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken

Meer informatie over Scare Designz: https://scaredesignz.com

Scare Creations

Scare Creations is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van diverse halloweenoplossingen. Van spookhuis tot scare zone: Scare Creations kan zowel het ontwerp en de techniek, als de juiste mensen leveren. Dat maakt van Scare Creations een bijzondere speler in de markt.

Meer informatie over Scare Creations: https://www.scarecreations.nl

Bezoek het Scare Event op zaterdag 15 april en ontmoet de standhouders. Zij zullen al jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Inbegrepen bij je ticket

Een ticket voor het Scare Event bevat de volgende onderdelen:

  • Toegang tot Avonturenpark Hellendoorn vanaf 15:00 tot en met 17:00 uur
  • Toegang tot het Scare Event
  • Toegang tot de presentaties & paneldiscussie
  • Toegang tot de Stands
  • Toegang tot de Scare Awards uitreiking
  • Toegang tot het spookhuis Horror Hotel
  • Toegang tot achtbaan Balagos vanaf 21:30 uur
  • Open bar (koffie, thee, fris, bier & wijn)
  • Inclusief parkeren

Heb je nog geen tickets voor het Scare Event? Bestel je tickets dan eenvoudig via https://scareevent.nl/product/scare-event-2023/