fbpx
Selecteer een pagina

Het Scare Event wordt dit jaar op zaterdag 15 april 2023 gehouden in Avonturenpark Hellendoorn. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Directeur Commercie en Creatie van Avonturenpark Hellendoorn René Peul de eerste spreker op het event zal zijn. Inmiddels is Luke Verhoeven van Attractiepark Toverland daaraan toegevoegd.

Luke Verhoeven is Manager Entertainment in het Limburgse attractiepark. In 2016 begon Verhoeven als Coördinator Events. Hier was hij deels verantwoordelijk voor de ontwikkeling en operationele uitvoering van events in Toverland. Na 2 jaar als productieleider te hebben gewerkt is Verhoeven in 2020 Manager Entertainment geworden.

De focus van deze presentatie zal op de Halloween Days en Halloween Nights liggen. Waar is het park begonnen en hoe gaat alles in zijn werk binnen het park? Zoals bij elke presentatie zal er ook hier ruimte zijn voor vragen uit het publiek.

Bezoekers van het Scare Event kunnen het avonturenpark al vanaf 15:00 uur betreden. Om 17:00 uur is de ontvangst bij Eethuis De Berghoeve waar bezoekers gebruik kunnen maken van de open bar. Tevens staan hier de standhouders klaar om hun artikelen of diensten te presenteren. Het officiële programma start om 18:30 uur.

Wil jij alles weten over Halloween in Toverland of Halloween in het algemeen. Bestel dan hier jouw early bird tickets voor het Scare Event.