fbpx
Selecteer een pagina

Het Scare Event is dit jaar op een nieuwe locatie. Na twee jaar de scare- en halloweenconventie gehouden te hebben bij Scare Me in Almere, daalt het event nu neer in Avonturenpark Hellendoorn. Op zaterdag 15 april aanstaande kunnen organisatoren, liefhebbers, scare actors en iedereen die de industrie een warm hart toedraagt het event bezoeken. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij, want op is op.

Na twee succesvolle edities bij Scare Me is het nu de beurt aan Avonturenpark Hellendoorn. Op deze manier maken bezoekers van het Scare Event ook kennis met andere locaties die Halloween vieren. Tevens is dit een mooie kans om het event te laten groeien. De organisatie zal stapsgewijs met het volledige progamma naar buiten komen. Een ding is al wel zeker, ook deze editie kent een vol programma en bevat zoals altijd weer inspirerende sprekers en leuke activiteiten.

Avonturenpark Hellendoorn

Bezoekers van het Scare Event zijn deze editie al vanaf 15:00 uur welkom om het park met alle attracties te bezoeken Zo kan iedereen kennismaken met het park die elke oktober wordt getransformeerd naar Heksendoorn en Screams. Vanaf 17:00 uur zal er een open bar zijn in Eethuis de Berghoeve. Er is hier keuze uit koffie, thee, frisdranken, bier en wijn. Zo kunnen bezoekers onder het genot van een drankje alvast een praatje maken en de verschillende stands bezoeken. Het officiële gedeelte van het Scare Event zal om 18:30 uur starten.

Vorige editie

Vorig jaar konden bezoekers luisteren naar presentaties van Warrior Events en Movie Park Germany. Onder het genot van een drankje konden ze verschillende stands bekijken en de spookhuizen van Scare Me bezoeken. Daarnaast was er een paneldiscussie en vond de uitreiking van de jaarlijkse Scare Awards plaats. Op een paar bezoekers na was het event zo goed als uitverkocht.

Tickets

Wil je verzekerd zijn van een bezoek aan het Scare Event? Wacht dan vooral niet te lang, want de ticketverkoop is inmiddels gestart. Wat zit er bij een ticket inbegrepen?

  • Vrij parkbezoek van 15:00 tot 17:00 uur
  • Parkeren
  • Open bar vanaf 17:00 uur met keuze uit verschillende dranken
  • Officiële programma Scare Event (stands, presentaties, paneldiscussie, Scare Awards, netwerkborrel)
  • Spannende activiteit (bekendmaking volgt nog)
  • Leuke verrassing (bekendmaking volgt nog)

Tickets voor het Scare Event hebben op dit moment een early bird prijs van €32,50. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar dus bestel ze snel.