fbpx
Selecteer een pagina

Alita Smit komt spreken namens Warrior Events op het Scare Event. Warrior Events creëert onvergetelijke ervaringen.

Real life gaming is een compleet nieuwe vorm van entertainment. Wij willen mensen het gevoel geven dat zij de held van het verhaal zijn. Wij creëren geen digitale games, wij creëren compleet nieuwe werelden.

In het jaar 2017 begonnen wij met de ontwikkeling en uitvoering van onze games. Dit heeft geleid tot het ontstaan van de zombie break-out. Een zeer succesvolle game die volledig was uitverkocht en zeer lovende reacties had ontvangen. Onze passie groeide en er ontstonden meer games. Momenteel zijn onze games niet alleen populair op het vlak van entertainment, maar worden onze games ook ingezet op het gebied van teambuilding.

Meer informatie over Warrior Events vind je op warriorevents.nl