fbpx
Selecteer een pagina

Tijdens de borrel van het Scare Event zijn de volgende Scare Me spookhuizen open:

SCREAME HOTEL

Na een lange reis kom je eindelijk aan bij je hotel, met koffer in je hand klop je aan bij het adres wat je had gekregen… Is dit wel het goede hotel? Voordat je je om kan draaien, gaat langzaam de deur open… Door het kraken van de deur en de “begroeting” van de bell-boy voel je tot in je botten.. “DIT IS NIET GOED”.
Ga jij wel of niet hier overnachten? Nu kun je nog weg… toch…?

 

WRITERS BLOCK

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!

 

BAKU

Stap naar binnen in dit oosterse winkeltje.. De verkoper oogt wat nerveus, maar jij hebt vertrouwen op je weet van koopjes. Of het verhaal klopt over deze winkel weet je niet zeker, maar 1 ding ís zeker jij gaat naar binnen en gaat het mee maken of alle verhalen kloppen! Is deze winkel bezocht door een draak of door BAKU zelf? Stap naar binnen zet je zintuigen op scherp en onderga wat er gebeurt!
Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Voor het bezoeken van deze spookhuizen gelden de COVID-19 maatregelen van Scare Me. Zo bent u verplicht een mondmasker te dragen bij het bezoeken van de spookhuizen. Deze kunt u zelf me nemen of een Scare Me mondmasker kopen op het event voor 5 euro.