fbpx

Het antwoord hierop is vrij simpel: Ja. Maar waarom dan?

Het Scare Event is de eerste Nederlandse conferentie voor de Scare & Halloween industrie. Wanneer je werkt in deze industrie dan mag je het Scare Event zeker niet missen! Van “Scare Actor” tot organisator, voor iedereen in de industrie is het interessant. Er komen verschillende sprekers, er wordt een paneldiscussie georganiseerd en er is volop mogelijkheid om te netwerken met andere mensen uit de industrie. 

Werk je niet in de Scare & Halloween industrie, maar ligt hier wel je interesse? Dan ben je natuurlijk ook welkom. Laat je inspireren om zelf ook te beginnen als organisator of om zelf te beginnen als “Scare Actor” bij een bestaand evenement. 

Is het Scare Event wat voor jou? Bestel dan nu je Early Bird tickets op https://scareevent.nl/product/scare-event/  voordat deze uitverkocht zijn. 

Twijfel je nog? Neem dan even contact met ons op