fbpx

Cintia Del Mastro is geboren en getogen in Sao Paulo, Brazilië. Toen ze nog maar 18 jaar oud was begon ze haar carrière in de halloween industrie bij het evenement Noites do Terror in het legendarische pretpark Playcenter. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ze producent en manager van permanente spookachtige attracties werd en zo heeft ze vele doolhoven gebouwd in zowel Noord-Amerika als Zuid-Amerika. 

In 2000 maakte Cintia de overstap naar Europa. Sindsdien werkt ze voor verschillende pretparken, zoals Moviepark Germany & Bobbejaanland, om nieuwe concepten, Halloween-doolhoven en permanente attracties te ontwikkelen. Dit jaar is Cintia gestart bij Attractiepark Rotterdam waar zij het familie doolhof zal ontwerpen en ontwikkelen. Hiernaast is ze ook verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van een Escape room.

Cintia zal deze avond komen spreken over de uitdaging van het recyclingproces dat ze in het park coördineert. Ze zal toelichten hoe zij oude onderdelen uit het park hergebruikt om er een gloednieuw doolhof of attractie van te maken.  

Delen van de te bouwen scènes in het park worden eerder gebruikt in andere attracties van Hennie van der Most.