fbpx

Vanuit de vele reacties die we hebben mogen ontvangen hebben we begrepen dat jullie je afvragen wie er dan komt spreken, de eerste spreker kunnen we nu bekend maken!

Vanuit Toverland zal Luke Verhoeven (Projectleider entertainment) komen spreken. 

De laatste jaren is Toverland erg gegroeid. Door de uitbreiding van het park kon het Halloween evenement ook groeien. Dit is niet alleen aan de parade te zien, maar ook aan de zones en spookhuizen. Overdag wordt er Halloween gevierd voor de kinderen, maar ’s avonds worden de tieners en volwassenen de stuipen op het lijf gejaagd. Nu is de vraag tussen deze overgang: Hoe zorg je er nu voor dat je al deze doelgroepen goed bedient? En wat doe je met kinderen die ’s avonds blijven hangen?

Luke zal deze transitie bespreken. Hoe bedienen ze bij Toverland tijdens Halloween de verschillende doelgroepen?