fbpx

Na heb bezoeken van verschillende conferenties bleef er toch een gat. Op dit moment ontbreekt er een conferentie voor de Nederlandse Scare & Halloween evenementen. Op dit moment is er 1 conferentie in Europa. Daarom is het tijd een evenement hier in Nederland.

Wat is het Scare Event?
Een bijeenkomst van organisatoren in de Scare & Halloween industrie. Waar mensen kunnen netwerken, luisteren naar seminars, mee discussiƫren met een panel discussie, in contact kunnen komen met fabrikanten en het Scare Fest.
Het Scare Event is niet alleen voor organisatoren, maar ook voor mensen die een diepere interesse in de industrie hebben. Of mensen die ooit hun eigen evenement willen starten.

Ik hoor je denken, maar wat is het Scare Fest dan? Dat is het avond programma van het Scare Event. Tijdens deze editie bestaat dit onder andere uit de uitreiking van de Scare Awards en een bezoek aan de spookhuizen van Scare Me.

De tickets voor het Scare Event zijn vanaf vandaag te koop. De early bird tickets kosten 14,95 euro. Normale tickets zijn 17,50 en last minute tickets aan de deur kosten 20 euro.

We zien je graag op het Scare Event.